Volg Gemeente Stichtse Vecht  op Twitter en Facebook

 

Gemeente Stichtse Vecht maakt gebruik van sociale mediakanalen als Twitter en Facebook. Via @stichtsevecht en www.facebook.com/gemeente.stichtsevecht blijft u op de hoogte van ons laatste nieuws. Ook kunt u via Twitter en Facebook vragen te stellen over onze diensten of ons beleid. 

Op onze Facebookpagina kunt u foto’s bekijken van leuke evenementen en leest u wat er leeft in de gemeente. U bent van harte uitgenodigd om te reageren op onze berichten en zelf berichten te plaatsen. Klik op de ‘Vind ik leuk’-knop en u bent direct met ons verbonden. 

Gemeente Stichtse Vecht wil zichtbaar zijn voor haar inwoners en inzicht geven in de manier waarop - en de dingen waaraan wordt gewerkt. Daarnaast zien we Twitter en Facebook als belangrijk middelen om snel, online, met u in contact te komen, informatie en kennis uit te wisselen en signalen op te pikken uit de samenleving. Gemeente Stichtse Vecht is er immers voor u. 

Wilt u geen nieuwtje meer missen? Volg ons dan op Twitter via @Stichtsevecht. Als u een Twitter-account heeft, kunt u zich aanmelden als vaste volger van @stichtsevecht. Heeft u geen account, dan kunt u de tweets van gemeente Stichtse Vecht ook volgen door @stichtsevecht

 

als zoekterm in te toetsen in uw zoekmachine op internet. Op Facebook vindt u ons via de link www.facebook.com/gemeente.stichtsevecht.nl